Om oss

OM OSS

Drammen Takstsenter AS
Erfarne takstmenn med verdifull kompetanse

Det er ikke gull alt som glitrer, og alt trenger ikke se svart ut selv om du oppdager råte i boligen din. De erfarne takstmennene i Drammen Takstsenter har vært borti det meste, og vi kan hjelper de fleste med verditaksering, tilstand og skadetaksering. Skulle du ønske en vedlikeholdsplan / Boligservice så ordner vi det også.

Tung fagkompetanse gjør oss til et trygt valg for et bredt spekter av kunder. Vi bistår like gjerne private boligeiere og bedrifter som eiendomsmeglere, advokater, forsikringsselskaper, banker, entreprenører og stat/kommune.

Våre tjenester omfatter alt fra verditakst, tilstandsrapporter og uavhengig kontroll ved boligkjøp til taksering av for eksempel vannskader eller naturskader. Som uavhengige kontrollører har vi ingen økonomisk vinning ved eventuell skadeutbedring. Vi skal til en vært tid tenke habilitet.

Drammen takstsenter as er en moderne bedrift med erfarne takstmenn, en lett tilgjengelig og effektiv administrasjon. Det gir oss ikke bare den mest komplette kompetansen på markedet, men gjør det også mest mulig enkelt for deg som kunde.

Våre ansatte

Jan-Erik Mikarlsen

Byggingeniør, Takstmann og Daglig leder

Thomas Green

Muremester og Takstmann

Vegard Sveiven

Skadetakstmann og Byggmester

Geir Morken

Byggmester og Takstmann

Utførende håndverker siden 2000

Mesterbrev 2011

Byggeleder siden 2015

Hovedkurs i taksering av fast eiendom 2014.

Tilstandsrapport 2015.

Bente Kiil

Kontorsekretær

Utdannet innen handel-kontor, teknisk fagskole / regnskap. Skrevet takst-tilstandsrapporter fra -98.

Bak enhver dyktig takstmann står en sterk kvinne! Kontorsekretær Bente Kiil, holder styr på det som må gjøres på kontoret, og er ellers en god samtalepartner når hverdagslige utfordringer skal løses.

Sammarbeidspartnere

Vi samarbeider med en rekke advokatkontorer, banker, eiendomsmeglere og forsikringsselskaper.

KONTAKT OSS

+47 32 20 00 90

post@drammentakst.no

Vårveien 22, 3024 Drammen

Man-Fre: Kl 07.00 – 20.00

Last opp filer/bilder her: